Εταιρική Ευθύνη

Ασυμβίβαστη Ποιότητα

Ασυμβίβαστη
Ποιότητα

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας, πιστοποιημένο με τα πιο απαιτητικά παγκόσμια πρότυπα IFS, FSSC & ISO 22000. Όλα μας τα προϊόντα περνάνε καθημερινά από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, υπό την επίβλεψη έμπειρων τεχνολόγων τροφίμων, που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και ασφαλή διάθεσή τους στην αγορά.

Επιλεγμένες Πρώτες Υλες

Επιλεγμένες Πρώτες Υλες

Επιλεγμένες
Πρώτες Υλες

Από το 1975, επιλέγουμε προσεκτικά όλες τις πρώτες ύλες μας μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο πιστοποιημένων και αξιόπιστων προμηθευτών που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας, για να σας προσφέρουμε προϊόντα ασυμβίβαστης ποιότητας.

Η Πράσινη Αποστολή Μας

Η Πράσινη Αποστολή Μας

Η Πράσινη
Αποστολή Μας

Η μεγαλύτερη μας δέσμευση είναι η ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματός, μέσω ολοένα και περισσότερων βιώσιμων πρακτικών.
Στα πλαίσια της πράσινης αποστολής μας, διακινούμε πλέον το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων λιανικής σε νέα οικολογική συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, μειώνοντας ταυτόχρονα τη χρήση πλαστικού κατά 50%.
Επιπλέον ένθερμοι υποστηρικτές του παγκόσμιου κινήματος zero food waste, εξορθολογήσαμε τις φύρες των παραγόμενων προϊόντων καθώς και την ποσότητα προϊόντος στις ατομικές μας συσκευασίες, ενθαρρύνοντας τη βέλτιστη κατανάλωση, τη μηδενική σπατάλη, τη μέγιστη φρεσκάδα και άρα τις καλύτερες αποδόσεις των αγορών μας