Εγκαταστάσεις

Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 παρουσιάζοντας νέες γεύσεις ορεκτικών στο καταναλωτικό κοινό. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρασκευάζει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, επιδόρπια, μουστάρδες, κέτσαπ ,ιχθυηρά παστά και λαδιού, προϊόντα πίτσας και μεγάλη πρωτογενή παραγωγή κονσερβοειδών. Ωστόσο η μέριμνα για την δημιουργία νέων και αγνών προϊόντων είναι συνεχής. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας λειτουργούν σε χώρο έκτασης 14.000m2  με τον αρτιότερο μηχανολογικό εξοπλισμό που συναντάμε στις σύγχρονες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και έχουν πιστοποιηθεί με τους αριθμούς εγκρίσεως 18-2-194 και 18-ΣΛ-7 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, με την πλήρη εφαρμογή του συστήματος ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων , η εταιρία εκπληρώνει τον στόχο της να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τρόφιμα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και μοναδική πάντα γεύση. Έτσι λοιπόν, η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. έχοντας κατορθώσει μέσα από πολυετή πείρα της να συνδυάσει με επιτυχία την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη σας προ(σ)καλεί να γευθείτε τις ξεχωριστές ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

Ηεταιρία μεριμνά έτσι ώστε κάθε στάδιο παραγωγής ενός προϊόντος να ελέγχεται διεξοδικά από ένα έμπειρο επιτελείο χημικών και τεχνολόγων τροφίμων, με σκοπό να διασφαλιστεί η τελειότερη παρασκευή του, διατηρώντας ωστόσο τα παραδοσιακά του χαρακτηριστικά. Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη επενδύει ανελλιπώς σε νέες τεχνολογίες, εκσυγχρονίζοντας έτσι τον εξοπλισμό της και αναβαθμίζοντας συνεχώς την παραγωγική της δυνατότητα. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια από τις πιο κάθετες και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής προϊόντων RETAIL, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού αποβλήτων στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα.

Οιδιόκτητος στόλος της εταιρίας αποτελείται από 20 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 10 είναι φορτηγά ψυγεία. Έτσι λοιπόν, η εξυπηρέτηση των πελατών στη Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς επιτυγχάνεται με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο τρόπο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα προϊόντα της Ελληνικής Γαστρονομίας Παλτσίδη διακινούνται μέσω αντιπροσώπων. Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και άλλων ηπείρων. Η μέριμνα ωστόσο και το ενδιαφέρον για την εύρεση νέων αγορών είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Questions, issues or concerns? I'd love to help you!

Πιέστε ENTER για chat
sexshop